Start av ny hemsida

ons, 12/12/2012 - 00:00 -- Tage
Utskriftsvänlig version

Hej och välkommen till det som är klart med vår nya sajt.   

Vi har bytt webbverktyg och ändrat lite i upplägget men grunderna är detsamma. Lite är nytt och en del gammalt är kvar, vi har även en länk till gamla hemsidan (se nedtill i högra blocket) för att vi inte ska tappa bort något. Den gamla sidan kommer att fasas ut så småningom. Kolla gärna på innehåll och kom gärna med kommentar på vad som fattas och det som är fel så att vi får rätta till det.

Är det något i den gamla hemsidan som ni önskar ska föras över till den nya sidan så skicka mejl med uppgifter om vad till webbmaster.

För medlemmar finns en inloggningsfunktion för eget införande av uppgifter till hemsidan samt åtkomst till mera uppgifter, skapa ditt eget konto i rubriken "Mina Sidor" till vänster här på hemsidan.  

Önskar du åter till första sidan så klicka på "Hem" ovanför rubriken Aktuellt/Nyheter eller klicka på rubriken Aktuellt/Hem.

Vi fortsätter som vanligt med vår tävlingskalender och tar gärna emot bidrag från klubbar och andra arrangörer för införande i tävlingskalendern. E-Mail 

 

/Styrelsen