Fotoalbum

2015 DM mormyska

Nu har vi genomfört DM i mormyska på Västmarksträsket. Tyvärr var inte vädergudarne med oss så vi blev några få tappra som kämpade om medaljerna, Grattis till alla denna dag. 

2015 Lulenappet

Nu har vi traditionsmässigt genomfört Lulenappet. Fina förhållanden och bra isar, blåsten gjorde att det blev lite kylslaget men påverkade inte fisket. + 0-+2 gr 6 m/s S--SV vind vxl molnighet. Resultatlista är på plats och det blev fina vikter, många fick med sig matfisk hem. Påsarna fyldes i huvusak med abborre , även Id, brax, sik o mört kom upp. De tävlande fick leta fisken över stora områden så att det blev Inga klungbildningar. De flesta satt mella Gråsjälören ooch  Södra Hamn. Överbliven fisk tog Camp Svanis hand om och används som åtel.. Stort GRATTIS till medaljörerna och där var det några från klubben som fick kliva upp på pris pallen. Grattis speciellt till Allis Fors o Bengt Anttila som knep 1:a platsen i sin klass och Håkan Holmqvist som blev 3:a. Tack till alla som ställde up både från när o fjärran. 

2014 DM mete

Minkarna arrangerade 2014-års DM mete i Fällträsk, bjöd på fint väder med sol o moln samt ca 17 gr varmt. Fisket varierade med mest små mört och enstaka större. Även en del abborre kom upp. Tyvärr så saknades måga som brukar tävla i mete men de var säkert upptagna på annat håll.

Sidor