Klubben

Utskriftsvänlig version

Sportfiskeklubben i Luleå som från början hette NJAs Sportfiskeklubb, är en klubb med aktiviteter som passar den som tycker om sportfiske eller vill lära sig mer om sportfiske. Vill du bli medlem, då är medlemsavgiften 400 SEK för senior och 110 SEK för junior t.o.m. 19 år, make/maka betalar som senior.

Familjemedlemskap:

Familjemedlemskap ger möjlighet att i ett medlemskap ansluta två seniorer (gifta, sambos eller registrerat partnerskap) och samtliga juniorer boende på samma adress, enligt skattemyndighetens folkbokföringsregister (Juniormedlem gäller till och med det år personen fyller 19 år) .Alla får varsitt medlemskort men hushållet får en gemensam tidning.
Kostnad per familj och år:
500 kr för tiden 1/4 t.o.m. 31/3. (Kalenderår)

Vad ingår medlemsavgiften?

  • Medlemskap i Sportfiskarna, inkl. rabatter på ordinarie priser i olika fiskebutiker, personlig olycksfallsförsäkring som är tecknad hos Trygg Hansa. Se vidare på deras hemsida http://www.sportfiskarna.se/
  • FIBE AB sponsrar SM deltagare från klubben med bete http://www.fibe.se/page/hem
  • Flügger färg ger 20% rabatt på färg och tapeter samt 10% rabatt på redskap (gäller Luleå butiken) http://flugger.se/

Fiskevatten:

Detta är bara ett litet smakprov på vad som ingår, mera detaljerade uppgifter får du vid tecknande av ett medlemskap. För att nyttja rabatter måste du uppvisa ett giltigt medlemskort där det framgår att medlemskap i Sportfiskeklubben i Luleå finns.

Klubbens stadgar/etiska regler.

Betalning:
Vid betalning skriv hela personnumret på inbetalningskortet, personnummer används för registrering hos Sportfiskarna (förbundet). Meddela sedan kassören med ett E-post följande uppgifter: För och efternamn, personnummer, adress, telefonnummer och epost adress samt vilket datum du betalade in.

Bankgiro:5931-2686, Plusgiro: 48 67 48-7, Organisationsnummer 897000-9349

Klubben är ansluten till Sportfiskarna med klubbnummer 1686

Kontaktpersoner:
Har du frågor så hör du av dig till någon av nedanstående personer så får du vet mer.
Ordförande: Leif Lundberg, tel:0920-92399, 0920-22 34 73 leif.lundberg@ssab.com
Kassör: Bo Perdal, tel:070-221 17 00 bo.perdal@telia.com

Medlemssidor och Personuppgifter
På medlemssidan kan du logga in för att se dokument, lägga upp foton mm.
Alla personuppgifter behandlas självklart i enighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftning. Från och med 25 maj 2018 behandlas alla personuppgifter i enighet med dataskyddsförordningen, GDPR. Hur Sportfiskeklubben i Luleå behandlar personuppgifter kan du läsa i vår Personuppgiftspolicy.