Nyheter på Sportfiskeklubben i Luleå 2.0 nya hemsida.

lör, 08/12/2012 - 22:53 -- Gäst
Utskriftsvänlig version
Författare: 
Robert Å

Språk val

Att välja ett annat språk än svenska är nu möjligt. I listen har vi valt att ta med engelska och finska. När du använder denna funktion och väljer ett av språken kommer en ny list, Google översätt, att öppnas i din webbläsare, just ovanför sidans huvud banner. Från den listen kan du sedan välja att visa originalspråket. Komma ihåg, översättningen är inte helt korrekt i alla lägen men man får en liten hint om vad som står skrivet på sidan om du pratar ett annat språk.

YouTube

Eftersom det är många i klubben som är på många spännande fiskeäventyr, kanske förevigar turerna med en liten film som man sedan vill dela med sig av så har vi skapat ett konto på YouTube. På klubbens YouTube konto är det fritt för medlemmar att bidra med filmer. Exakt hur vi ska gå till väga för att få in filmer från er medlemmar har vi inte riktigt klart ännu så det ber vi att få återkomma mer om det. På det kontot har vi idag lagt upp bland annat höstens pimpeltävlingar. Det är korta filmer som visar lite från samlingen, utgången, lite av fisket (filmaren har fiskat själv) och prisutdelningen. Speciell i höst när det har varit så konstiga väderförhållanden med superblanka isar på 10-15cm så är det extra kul att ha det på film. Kontakta klubben om ni nu omgående har en film så löser vi det.

Facebook

Vid ett av styrelsemöten i våras så diskuterades hur vi ska kunna få in flera medlemmar och unga sådana i klubben? Hur kan vi göra för att tala om för andra att vi finns och vilken fin klubb vi är? Då kom förslaget upp att skaffa ett Facebook konto. Med Facebook når vi snabbt ut till många personer, med olika typer av information, medlemskap, arrangemang, frågor osv. Efter kort tid så har redan, när detta skrivs, fått ca 25 personer Gilla vår FB sida och den verksamhet vi har.

Annonsering

Som ni kanske lagt märke till så har vi nu utökat utrymmet för annonsörer att synas på vår sida. Om du som medlem vet med dig att någon som du känner som har en verksamhet som skulle vilja synas här så är det bara att tipsa om sidan. På sidan under rutan annonsering har vi lagt in avtalet som det ser ut idag, förutom några belopp. Finns intressenter så får dom kontakta ansvarig för annonseringen för kompletterande uppgifter.