SM i Pimpel närmar sig

tis, 05/03/2019 - 19:43 -- christer.holmgr...
Utskriftsvänlig version

Uppladdningen inför SM pågår för fullt. Alla små detaljer slipar vi på för bästa resultat. Christers arbete med dataprogram inkl utrustning för en ny typ av elektronisk invägning fungerar mycket bra efter de tester som är gjorda.

Vi har med oss över 60 företag som hjälper oss på olika sätt för att genomförandet ska bli det bästa någonsin. Kommunen kommer i veckan att ploga upp området och under nästa vecka får vi el draget till området. Det hela känns fantastiskt kul.

Den 15/3 kommer vi att vara på plats från tidig morgon för att bygga upp tält, scen, StorbildsTV, startfålla mm mm. För er som har facebook så har vi täta uppdateringar på vad som händer och sker.

Har ni inget för er på lördag så är ni välkomna ner till tävlingsområdet och se starten som går kl.0930. Det är en mäktig syn när 500 sportfiskare rusar iväg till sina tänkta fiskeplatser.

Inte nog med att vi ordnat SM, när alla tävlar på isen kommer VildaKidz ha aktiviteter, Bosses Bil & Motor visar bilar, Navis Powerstore visar snöskotrar och Sledparts visar skoterkälkar. Och självklart kan ni köpa hamburgare och kaffe på plats.
Läs mera om SM-pimpel genom att klicka på logon till höger här på sidan.

Välkommen.