Medlemsfoto

NM 2018 i Luleå 14 april

Då var det över, ett års arbete med att arrangera det bästa Nordiska mästerskapet genom tiderna. Många timmar roligt arbete och kontakt med massor av nya människor.

För att vi inte ska glömma bort mästerskapet så har proffs fotografen Jonas Seger förevigat hela tävlingen. Vi från tävlingsledningen i Luleå och Råneå SFK är mycket stolta över det fantastiska jobb som alla bidragit med. Sponsorer, Quality hotell m.fl. ska ha ett stort tack för fina insatser.

Det finns ett stort antal fina foton från tävlingsdagen så det är bara sätta igång och bläddra.

Vi syns i Luleå den 16-17 mars 2019 för SM i Pimpel.

Karats 2017

14de året i rad har nu Sportfiskeklubben besökt Karatssjön. I år anmälde sig 14 st medlemmar som hade en mycket trevlig fiskeupplevelse. Inga stora öringar kom upp men några stycken just under 2kg. De stora abborrarna i sjön var då på hugget så alla fick känna på storlekar allt från 500g till just över kilot. Här lite fina foton från årets resa. Många av deltagarna längtar redan till nästa år.

Lulenappet 2017

Strålande sol och ett lite snöfall gjorde Lulenappet återigen till en rolig tävling. Vinnarvikten uppgick till 22kg vilket är ganska vanligt för tävlingen.

Sidor