Infoblad våren 2018

ons, 25/04/2018 - 19:21 -- christer.holmgr...
Utskriftsvänlig version

 Infoblad

Igår tisdag genomförde styrelsen ett möte där vi bland annat bland annat spikade några aktiviteter som vi nu ger ut i detta Infoblad våren 2018. Resten av det som avhandlades kommer att finnas att läsa i protokollet.


SM i Pimpel 2019

16-17 mars 2019 kommer Sportfiskeklubben i Luleå tillsammans med Råneå Sportfiskeklubb arrangera SM i Pimpel i centrala Luleå.
Närmare 800 personer kommer komma till Luleå under 3 dagar för att söka våra fina abborrar och göra upp om vem som är bäst.

2006 var senaste gången Norrbotten arrangerade SM.

Ett sådant här stort mästerskap kommer att kräva stora personella resurser för att ro det hela i land.

Du behöver inte vara tävlingsfiskare i klubben för att hjälpa till, vi kommer att ha olika arbetsstationer som vi kommer presentera lite längre fram efter sommaren. Allt från parkeringsvakter, till skryll kontrollanter och hamburgare kockar.

Börja med att markera denna händelse i era kalendrar 16-17/3 2019.

Vet du redan nu att detta blir roligt att hjälpa klubben med så meddelar du Robert Åkerström genom att svara på detta mail att du vill vara med.

Vi behöver dig!

En Tävlingsledningsgrupp med ca 5-7 personer från Luleå och Råneå kommer inom kort tillsättas för att planera upplägget för arbetet. Finns intresse att ingå i den gruppen hör av dig omgående genom att svara på detta mail.

Vi har under vårt jobb med NM jobbat parallellt med SM förberedelser och gjort en hel del färdigt, men mycket kvarstår. Lite av detta ser ni på hemsidan under SM logotyp.

Se denna artikel https://www.sportfiskarna.se/Om-oss/Aktuellt/ArticleID/7209

Ska vi inte hjälpas åt och ha samma målsättning för SM? Visst fasen skulle väl det vara en mäktig känsla och få höra det sedan från resten av Sverige att i Luleå vet dom verkligen hur ett mästerskap ska arrangeras…..
Med vänliga hälsningar

Styrelsen